Bedriftsbesøk & workshops


Som deltaker på Høstseminaret får du også mulighet til å lære noe nytt på praktiske workshoper og besøke lokale og spennende virksomheter i Trondheim. Bedriftsbesøkene og workshopene finner sted torsdag 28. september etter lunsj. Workshopene skjer på Scandic Nidelven. Det er ingen foredrag som holdes parallelt.

OBS: Det er et begrenset antall plasser på hver workshop og hos hver bedrift. Meld deg på for å sikre deg plass. Informasjon om sted og tidspunkt kommer.

Bedriftsbesøk: Acando

Antall plasser: 50

Maskinlæring i praksis, kunstig intelligens og semantiske teknologier. Få med deg hvordan Acando jobber med blant annet det banebrytende Origo-prosjektet for NRK, få innblikk i hvordan kommunikasjonsteknologiene smelter sammen, og hva det kan bety for din virksomhet.

www.acando.no

Bedriftsbesøk: Zedge Europe

Antall plasser: 30

Medie- og teknologiselskapet Zedge Europe har hovedsete i Trondheim, og ble i juni 2016 notert på New York Stock Exchange. Selskapet jobber med blant annet av personalisering av smarttelefoner. Appen deres er lastet ned av 246 millioner brukere, og 15.000 logger seg inn hvert eneste sekund. Hvordan drives et kommunikasjonsteknologiselskap i sterk vekst globalt?

www.zedge.net

 

Bedriftsbesøk: Headspin Communication

Antall plasser: 30

Å fortelle gode historier gjennom teknologi – noen eksempler til etterfølgelse fra det digitale kommunikasjonsbyrået Headspin Communication. De leverer tjenester innen story- og konseptutvikling, film, animasjon og 3D samt webløsninger og apps for bedrifter.

www.headspin.no

 

Bedriftsbesøk: Sticos

Antall plasser: 40

Møt @else – Norges første personalsjef med kunstig intelligens, utviklet av Sticos. @else svarer på faglige spørsmål og gir råd om personal på sin personlige måte. Hun registrerer fravær, leverer statistikk og sender meldinger. På dette bedriftsbesøket vil du lære mer om hvordan chatboten @else har blitt til, og muligheter generelt med chatbots.

www.sticos.no

 

Bedriftsbesøk: Vitensenteret

Antall plasser: 50

Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter som jobber for å øke interessen for realfag, spesielt blant barn og unge. Her samles vi i Norges første 3D 360-planetarium og multimediateater, ferdigstilt i juni 2017, og ser hvilke muligheter for kommunikatører som ligger i et slikt anlegg.

www.vitensenteret.com

 

Bedriftsbesøk: Polaris Media

Antall plasser: 40

Polaris Media er et børsnotert mediekonsern som består av over 30 mediehus, med Adresseavisen som det største. Selskapet vil fortelle om trender i mediebransjen, som personalisering av innhold, kundereisen og tilpasning til det globale annonsemarkedet.

www.polarismedia.no

 

Workshop: Lag ditt eget dataspill med hjelp fra Kodeløypa NTNU

Antall plasser: 20

Kursholder: TBA

www.kodeloypa.wordpress.com

 

Workshop: Digital annonsering fra A til Å

Antall plasser: 50

Utbrudd Performance Marketing er et digitalt markedsføringsbyrå med spisskompetanse på webanalyse, digital strategi og det å skape lønnsom trafikk gjennom bl.a. Google og programmatiske annonsekjøp.

www.utbrudd.com

Workshop: Facebook - video og live strømming på lavbudsjett

Antall plasser: 20

Kursholder: TBA

 

Workshop: Slik lager du en god podcast - tips og triks

Antall plasser: 10

Kursholder: TBA

 

Early bird-priser!


Medlemmer 4900,- eks. mva.
Ikke medlemmer 6400,- eks. mva.

Jeg er ikke medlem.
Hvor melder jeg meg inn?

Billetten inkluderer lunsj begge dager og festmiddag torsdag kveld. Tilbudet varer ut 25. august. Etter fristen gjelder prisene: 5900,- eks. mva. for medlemmer og 7900,- eks. mva. for ikke medlemmer.

Konferansested og hotell: Scandic Nidelven

Mer info om hotell og rabattkode her.

Følg oss på sosiale medier for oppdateringer!