Bedriftsbesøk & workshop

Som deltaker på Høstseminaret får du også mulighet til å lære noe nytt på praktiske workshoper eller på besøk hos spennende virksomheter i Trondheim.

Praktisk informasjon

  • Bedriftsbesøk og workshop skjer torsdag 28. sept. mellom kl. 14:30 og 16:30. I dette tidspunktet er det ikke foredrag.
  • Alle som skal på bedriftsbesøk møter i lobbyen og alle som skal på workshoper møtes ved konferansesalen etter lunsj på torsdag.
  • Det vil bli satt opp buss til bedriften Sticos, resten er gåavstand.

OBS: Det er et begrenset antall plasser på hver workshop og hos hver bedrift. Meld deg på for å sikre deg plass.

Bedriftsbesøk: Vitensenteret

Antall plasser: 50

Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter som jobber for å øke interessen for realfag, spesielt blant barn og unge.

Her samles vi i Norges første 3D 360-planetarium og multimediateater, ferdigstilt i august 2017, og ser hvilke muligheter for kommunikatører som ligger i et slikt anlegg.

www.vitensenteret.com

 

Bedriftsbesøk: Sticos

Antall plasser: 40

Møt @else – Norges første personalsjef med kunstig intelligens, utviklet av Sticos. @else svarer på faglige spørsmål og gir råd om personal på sin personlige måte. Hun registrerer fravær, leverer statistikk og sender meldinger.

På dette bedriftsbesøket vil du lære mer om hvordan chatboten @else har blitt til, og muligheter generelt med chatbots.

www.sticos.no

 

Bedriftsbesøk: Kantega

Antall plasser: 50

"Viral suksess med rekrutteringsfilm"

Med nesten 10 millioner visninger av rekrutteringsfilmen sin i løpet av 1,5 uke, ble Kantega nærmest tatt på senga. Hvordan skjedde det? Hva gjør du når hele verden plutselig mener noe om deg? Hva lærte vi av det og tanker om veien videre.

Kantega er et IT-selskap med rundt 120 stolte medarbeidere. Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager: Fantastiske IT-løsninger, som gir verdi og som brukerne ikke klarer seg uten.

Sigurd Stendal vil demonstrere Pecha Kucha som presentasjonsform og fortelle litt om hva som skal til for å lykkes med dette. Ellers vil dere få høre- og lære om strategiprosesser som involverer alle ansatte, designprofil og bruken av denne, arbeid med sosiale medier, samfunnsengasjement – alt med ansatteierskapet som den røde tråden. Det blir også omvisning i lokalene, som også er en del av kommunikasjonsstrategien.

Vi som jobber i Kantega har stor bredde i kompetanse, interesser og personligheter. Felles er at vi ønsker å utgjøre en forskjell, ta samfunnsansvar og inkludere alle. Kantega er eid av de ansatte og vi deler overskuddet likt. Det gir likeverd og samhold og alle får rett til å påvirke Kantegas utvikling.

Kantega stiller med følgende ansatte: Sigurd Stendal, Jorun Kristin Bremseth og Kari Fagerberg

http://www.kantega.no/

 

(FULLT) Bedriftsbesøk: Headspin Communication

Antall plasser: 30

Å fortelle gode historier gjennom teknologi – noen eksempler til etterfølgelse fra det digitale kommunikasjonsbyrået Headspin Communication. De leverer tjenester innen story- og konseptutvikling, film, animasjon og 3D samt webløsninger og apps for bedrifter.


www.headspin.no

 

(FULLT) Workshop: Facebook, video, live strømming og mer.

Antall plasser: 20

Tips og triks til å få mest mulig ut av SoMe på lavbudsjett.

Kursholder: Ole Kristian Bøen, ‎innholdsrådgiver med innsikt i markedskommunikasjon og sosiale medier fra Redink


www.redink.no


 

(FULLT) Workshop: Lag ditt eget dataspill med hjelp fra Kodeløypa NTNU

Antall plasser: 10

Kursholdere: Amanda Jørgine Haug, Ton Mangmee og Kristoffer Monsen. Datastudenter fra NTNU.


www.kodeloypa.wordpress.com

 

(FULLT) Digital annonsering fra A til Å

Antall plasser: 50

Utbrudd Performance Marketing er et digitalt markedsføringsbyrå i Trondheim, som i to år på rad er blitt invitert til Googles hovedkontor i Silicon Valley. Meld deg på og lær mer om hvordan man utnytter dagens digitale medielandskap på best mulig måte.

www.utbrudd.com

(FULLT) Bedriftsbesøk: Acando

Antall plasser: 40

Kommunikasjonsbransjen vil som alle andre bransjer treffes av ny teknologi og digitalisering. Kom og besøk Acando der du vil høre om hvordan NRK bruker semantikk og maskinlæring, hvordan innovasjon drives av brukeropplevelsen og hvordan virtuell virkelighet (VR) lar oss blande den virtuelle med den fysiske verden.

www.acando.no

(FULLT) Podcast - et moteblaff eller genial formidling?

Antall plasser: 30

Munck Studios er nordens største radioproduksjonsselskap lager podcasts på bestilling fra både bedrifter og public service. De avslører noen av faktorene bak en populær podcast.

http://www.munck.se/

 

(FULLT) Bedriftsbesøk: Polaris Media og Adresseavisen

Antall plasser: 40

Adresseavisen er Norges eldste mediehus og feirer 250 år i år. Polaris Media er et børsnotert mediekonsern med 34 mediehus, hvor Adresseavisen er det klart største. Selskapene vil fortelle om hvordan de tar i bruk ny teknologi blant annet for å gå fra salg til helhetlig markedsrådgivning i annonsemarkedet, skape bedre historiefortelling og bedre og mer relevante brukeropplevelser gjennom personalisering av innhold.


www.polarismedia.no

 

Priser


Medlem 5900,- eks. mva.
Ikke medlem 7900,- eks. mva.

Jeg er ikke medlem.
Hvor melder jeg meg inn?

Billetten inkluderer lunsj begge dager og middag torsdag kveld.

Siste frist for påmelding: 22. sept.

Konferansested og hotell: Scandic Nidelven

Mer info om hotell her.

Følg oss på sosiale medier for oppdateringer!

Sponsorer og samarbeidspartnere